B&B Casa Sardonyx

B&B Casa Sardonyx

Wilt u genieten van een rustige omgeving in een familiale sfeer dan bent u hier op het juiste adres. Onze bed and breakfast ligt op een rustige plek aan de grens van Calpe en Benissa. Onze B&B is gelegen tussen de vliegvelden van Alicante en Valencia. Calpe ligt ongeveer 20 kilometer ten noorden van de badplaats Benidorm en 10 kilometer ten noorden van artistieke plaatsje Altea.

Wij hebben 5 gastenkamers waar u kunt overnachten en in de ochtend van een goed ontbijt kunt genieten. Het is een perfecte vakantiebestemming op een adembenemende plek. Onze bed en breakfast in Calpe beschikt over een sfeervolle aangelegde tuin met verschillende zitjes, een royaal zwembad met ligbedden. Onze vijf moderne appartementen zijn smaakvol ingericht. Ieder appartement beschikt over een eigen ingang, airconditioning, badkamer voorzien van een douche en toilet. Één appartement is rolstoel vriendelijk. Naast het ontbijt heeft u ook de mogelijkheid om ’s avonds met ons mee te eten.

De Middellandse zee is op loopafstand van onze B&B, slechts 800 meter van ons verwijderd. Met een paar minuten lopen kunt u via een mooi aangelegd pad langs de Middellandse zee naar de boulevard met het mooie zandstrand van Calpe wandelen. Het begin van de boulevard ligt slecht op 1500 meter bij ons vandaan. Calpe is de ideale plek voor zon, zee en strand liefhebbers, over het algemeen hebben wij meer dan 300 dagen zon. Bij ons lijkt het wel op 9 maanden lente en drie maanden zomer. Wij proberen u een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Wilt u echter ook wat van de omgeving zien dan zijn er diverse mogelijkheden waarin wij u kunnen helpen. Zo kunt u een dag Valencia bezoeken en de oude binnenstad verkennen. ’s Avonds kunt u daar de originele Paella eten.
Wilt u wat meer zien van de omgeving van Calpe dan zijn er in de nabije omgeving tal van mooie wandelpaden. Vele gasten bewandelen de Peñon de Ifach tijdens de vakantie. Wij kunnen u verschillende routes aanreiken maar wat gezelliger is wij kunnen u ook tijdens de wandeling gidsen.
Op 800 meter van de Bed & Breakfast is het mogelijk om diverse watersportactiviteiten te beoefenen zoals vissen, duiken, surfen, catamaran zeilen, kajakken enz. Wilt u een dagje varen met een motorboot of zeilen wij kunnen u hierbij helpen.
Vanwege het goede klimaat in de wintermaanden meestal tussen de 15 en 20 graden overdag. U ziet hier veel prof renners trainen in de omgeving van Calpe voor het aankomend fietsseizoen. Er zijn tal aan mooie routes voor fietsers op de weg of routes met de mountainbike. Ook bieden wij de mogelijkheid aan om te fietsen onder begeleiding van een gids.

Voor meer informatie en reserveringen verwijzen wij u graag door naar onze website: www.sardonyx.eu