Groepsaccommodatie Kraanswijk in de Achterhoek

GROEPSACCOMMODATIE BIJ DE KOEIENTUIN
Bezoek deze mooie groepsaccommodatie Kraanswijk als u binnenkort met uw familie en/of vrienden een leuk weekendje weg wilt organiseren!
Op onze site Kraanswijk kunt u de beschikbaarheid kijken, boeken en veilig betalen met IDEAL.
Op ons erf staat de eerste koeientuin van Nederland, samen met de prachtige omgeving creëert het een onvergetelijke ervaring.

DE GROEPSACCOMMODATIE BIJ DE KOEIENTUIN LIGT IN HET BUITENGEBIED
Ongeveer 4km van het stadje Groenlo tegen de Leemputten en op ongeveer 1000 meter van het Zwillbroeker Veen
Vanuit de groepsaccommodatie kunt u een prachtige wandeling maken van zo’n 3 kilometer door het natuurgebied de Leemputten. U loopt op deze route over vlonders, bruggetjes en een uitstippelde route dwars door de bossen.
Als u geen zin heeft om te lopen kunt u het gebied ook verkennen per waterfiets.

De gemoedelijke sfeer, rijke cultuur en het afwisselende coulissenlandschap zijn kenmerkend voor de Achterhoek.

ENKELE WETENSWAARDIGHEDEN OVER DE GROEPSACCOMMODATIE
Het achterhuis van de boerderij is verbouwd tot een gezellige groepsaccommodatie. De grote groepsruimte met goed ingerichte keuken is beneden. Servies, bestek en glazen zijn allen aanwezig voor grote groepen. Evenals allerlei gemakken waaronder een vijf-pits gasfornuis, grote oven, combi-magnetron, afwasmachine, koelkast, waterkoker, handmixer en koffiezet apparaat met de daarnaast bijbehorende filters. Er bevinden zich ook nog een andere koelkast en een diepvries in een andere ruimte. Een gezellig barretje scheidt de keuken af.