B&B Den Marienborch

Altijd al willen overnachten in een historisch, monumentaal pand hartje Doesburg? Dan bent u bij Bed & Breakfast Den Marienborch aan het goede adres! Deze B&B bevindt in een van de leukste en charmantste straatjes van het sfeervolle stadje Doesburg.

Rijksmonument ‘Den Marienborch’ dateert uit 1453 (achterhuis) en 1648 (voorhuis). De bovenste verdieping onder de nok van het dak is omgetoverd tot een ruim en sfeervol gastenverblijf. Een heerlijk bed, gezellige zithoek met tv en een eettafel vindt u in de Martinikamer. Door de houten kapconstructie is de rijke geschiedenis van het pand hier nog goed voelbaar. De romantische Koetsveldkamer is bij te boeken voor gezelschappen tot 4 personen, of wanneer u liever geen kamer deelt. De kamers zijn ingericht met een mix van brocante, moderne en industriële meubels. Vanuit beide kamers heeft u een prachtig uitzicht over de oude Hanzestad. Koffie (Nespresso) en thee zijn gratis beschikbaar. Elke morgen wordt er een gevarieerd en uitgebreid ontbijt bezorgd op de kamer, op een tijdstip wanneer het u uitkomt. Privacy en rust staan voorop!

In Doesburg en omgeving is van alles te doen. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Nationaal Park Veluwezoom (gelegen op enkele kilometers van Doesburg), waar eindeloos gewandeld en gefietst kan worden. Daarnaast beschikken wij over prachtige routes langs de IJssel, door de Veluwe en de Achterhoek. Honden zijn (in overleg) welkom in de B&B. Hondenbezitters kunnen terecht in diverse losloopgebieden in de omgeving. Fietsen zijn te huur in Doesburg, maar kunnen natuurlijk ook worden meegenomen en in onze fietsenstalling worden geplaatst. Steden vlak bij Doesburg zijn Arnhem, Doetinchem en Hanzestad Zutphen. Maar ook een dagje Deventer of Nijmegen is goed te doen vanuit Doesburg.

B&B Den Marienborch biedt een aantal leuke arrangementen, zoals het Culinair arrangement, Liefdesarrangement en Route de Brocante arrangement. Voor meer informatie en reserveringen verwijzen wij u graag door naar onze website: www.denmarienborch.nl.