Chateau La Mothaye

Ontdek de Loire Vallei… en slaap in een Loire kasteel…

Ontdek de kastelen, heerlijke wijnen, de Loire cultuur en verblijf op een echt Loire kasteel: Chateau La Mothaye. Dat kan in zowel één van onze B&B kamers of in onze gites (vakantiehuizen). In de kamers en het chateau voelt u de charme en het karakter van vroeger. Maar de inrichting is wel met het comfort van deze tijd. Alle kamers hebben privé sanitair met bad of douche. En we hebben ook enkele familiekamers beschikbaar.

Op het landgoed hebben we een (verwarmd) zwembad, een kleine speeltuin en heel veel ruimte, rust, en natuur er omheen op een landgoed van maar liefst 36 hectare groot.

Chateau La Mothaye ligt centraal gelegen tussen de historische steden Angers en Saumur in. In de Loire vallei zijn vele oude en renaissance kastelen te ontdekken, kun je met een kano de Loire rivier op, of je ontdekt één van de vele bijzondere wijndomeinen in de regio.

Daarnaast nog veel bijzondere musea, activiteitenparken (Terra Botanica, Puy du Fou), of dierentuinen (Doue La Fontaine, La Fleche) te bezoeken.

Meer informatie op www.lamothaye.com of stuur een email naar lamothaye@gmail.com.

Welkom in ons huis, welkom op La Mothaye!