La Tourelle Colombotte

B&B La Tourelle – Colombotte

Colombotte is een klein dorpje in noord-oost Frankrijk.chambres d’hôtes Frankrijk. Gelegen in de regio de Haute-Saône, tussen de Vogezen en de Jura. Vanaf Utrecht is het slechts zes uur rijden. De omgeving van Colombotte is een verrassend mooi stukje Frankrijk. De Haute-Sâone wordt ook wel L’île Verte genoemd, het groene eiland. En terecht, de bossen en velden met de vele tinten groen zijn een lust voor het oog!
Boven in het dorpje Colombotte staat Chambres d’Hôtes La Tourelle, een eeuwenoude boerderij, sfeervol verbouwd tot een Bed and Breakfast met comfortabele kamers. Aan de ‘Table d’Hôtes’ kun je samen met de andere gasten genieten van heerlijke maaltijden.
Daarnaast hebben we een kleine gîte (vakantiehuisje) en een apart gelegen vakantiewoning.

Actief
Wil je actief op vakantie naar Frankrijk om te wandelen te fietsen of motor rijden, bed and breakfast La Tourelle is de perfecte basis om de verrassend mooie omgeving van de Haute-Saône te ontdekken. De streek leent zich ook goed voor activiteiten als golfen, paardrijden, paragliding, parachutespringen en geocaching. Zelfs grotduiken behoort tot de mogelijkheden.

Ontspannen
Bij B&B La Tourelle in Colombotte kun je genieten van de rust, de ruimte, de natuur, even geen drukte om je heen. Ontspannen een boek lezen in de tuin met een goed glas wijn…

Chateau…
Een stukje historie: Vroeger had Les Tourelles 2 torens, wij hebben één ervan gerestaureerd. De opgang naar drie van de kamers is nu weer via de stenen wenteltrap en geeft je een beetje het gevoel in een kasteel te zijn beland. Vanuit de toren heb je ook toegang tot de tuin en het bos achter het huis.
Met het torentje is het ook officieël weer een ‘Chateau’ alleen heet het met slechts één torentje nu dus La Tourelle in plaats van het het vroegere Les Tourelles.
Beneden is een gezellige salon met eet-leestafel, een gigantische schouw met houtkachel en lekkere luie stoelen.

Voor meer informatie en boekingen verwijzen we u graag door naar onze website: www.colombotte.nl