L’Amigeste

Gelegen in het uiterste zuiden van Frankrijk in het plaatsje Pouzols-Minervois (Languedoc Roussillon), bevindt zich de kindvriendelijke vakantiewoning L’amigeste. In 2009 is deze ‘oude paardenstal’ volledig gerenoveerd en omgetoverd tot ruim leef- en woonhuis. Een vakantiewoning die werkelijk van alle gemakken is voorzien en toegankelijk is voor uw huisdier (hond of kat). Het huis bevindt zich in de regio Occitanie (voorheen Languedoc-Roussillon), op de scheidslijn van de departementen Hérault en l’Aude.

Laat u op de website www.lamigeste.nl verleiden door de charme van de woning, waar u gegarandeerd een fantastische vakantie zult beleven! U huurt de vakantiewoning rechtstreeks bij de Nederlandse eigenaar.

De vakantiewoning is van alle gemakken voorzien en biedt u optimale privacy. Bij het openen van de grote poort aan de voorzijde wordt u één met het gezellige en gemoedelijke Franse wijndorp Pouzols-Minervois. U staat vervolgens met enkele stappen middenin de wijnvelden van de grootste wijnstreek van Frankrijk.