Luxe Chalets Oostenrijk

Luxe Chalets Oostenrijk

Vriendelijkheid is een van de woorden die Oostenrijk uitstraalt. De bewoners, de huizen, de rust, en de adembenemende natuur. De majestueuze bergen die je laten filosoferen wanneer en hoe ze zijn ontstaan, waarna je de wandelschoenen van het stof ontdoet of de ski’s onderbind omdat je niet anders kan dan de bergen te gaan ontdekken!
En wat is er dan niet mooier om te verblijven in een massief houten Chalet welke je direct omsluit door de sfeervolle inrichting, de houtkachel, de privacy van mooie slaapkamers met eigen badkamers en goede bedden met een lengte van 2.10m.

Zowel Chalet Xieje in almdorf Konigsleiten als Chalet Brammetje in Bramberg am Wildkogel zijn uitgerust met wat de vakantieganger wenst: Sfeer, comfort, privacy en luxe. De vensters laten je volop genieten van al dat moois wat zich buiten afspeelt zodat je ook als je binnen bent niets hoeft te missen. Chalet Xieje ligt 20 stappen verwijderd van de piste, en Chalet Brammetje ligt hoog aan de berg waar de dagelijkse taxiservice je in 7 minuten afzet bij de gondel. Je kunt in de winter dus de hele week de auto laten staan.

Aan welk Chalet wij de voorkeur geven? Beide Chalets hebben hun eigen charme en zelf voor ons is het moeilijk kiezen. Beide plaatsen en Chalets zijn gewoon een sprookjesachtig eldorado voor skiërs, snowboarders, wandelaars, natuurliefhebbers, vriendengroepen en families met kinderen en opa`s en oma`s.

Men kan dus het beste zelf een indruk krijgen door een kijkje te nemen op onze eigen website: www.luxechaletsoostenrijk.nl

Met vriendelijke groet, de trotse huiseigenaren Ruud en Gerda Manon Blom.
0031(0)622276117