Vakantiehuis Buitenlust

Luxe 2-8 persoons monumentaal vakantiehuis in hartje Zuid-Limburg – leuk met kinderen!

Bourgondiërs opgelet: puur genieten in dit ‘maison de charme’ in eigen land. De sfeer en buitenlands aandoende omgeving zorgen direct voor een vakantiegevoel. Het monumentale familievakantiehuis Buitenlust is een plek waar je van al het goede van Zuid Limburg kunt genieten – Vaals, Valkenburg en het mooie Geuldal zijn vlakbij. Maar in Buitenlust kun je ook gewoon lekker ‘thuis’ zijn. Relaxen in de heerlijk zonnige tuin met buitenhaard / barbecue en trampoline, een kopje koffie op de veranda of uitgebreid tafelen in het sfeervolle huis, mét houtkachel.

Kind vriendelijkheid, karakter en comfort gaan hand in hand in Buitenlust. Echt ideaal voor een verblijf met jonge kinderen; van traphekje t/m skelter, ingegraven trampoline, Waterplay en schommel: aan alles is gedacht. Voor grotere kinderen is er de Spelkelder met Wii, Xbox en tafelvoetbalspel. En de smarttv met Netflix wordt door jong én oud gewaardeerd.

Buitenlust heeft drie slaapkamers met goede bedden en biedt ruimte aan max. 8 personen. De badkamer is heerlijk luxe met inloopdouche met rainshower, twee wastafels, vloerverwarming en extra toilet.

Buitenlust is een huis met een bijzondere geschiedenis: het huis is een voormalige mijnwerkerswoning en is een officieel Rijksmonument. In het ontdekmuseum Continium is Buitenlust zelfs te zien in een filmpje over het mijnwerkersverleden!

In de directe omgeving is veel te zien en te beleven. Natuur, cultuur, historie, grotten en mijnen, culinair genieten… een weekend is eigenlijk te kort. Je kunt bijv. eindeloos wandelen en fietsen door het heuvellandschap met de pittoreske dorpjes, kastelen, en wijngaarden. Natuurpark Gravenrode met het mooie Cranenweijer meer bevindt zich op loopafstand van het huis. Meer zin in shoppen? Maastricht en Aken zijn dichtbij. Leuke uitstapjes in de buurt zijn dierentuin Gaia Park, wereldtuinen Mondo Verde, Snowworld (Landgraaf), Discovery Center Continium, diverse (mijn)musea, abdij Rolduc en de grotten van Valkenburg.

Voor meer informatie en reserveringen sturen wij u graag door naar www.vakantiehuiszuidlimburg.com