Hubertushof VakantievillaHubertushof Vakantievilla, de ideale groeps accommodatie in Noord Limburg.

tot 16 personen ( meer personen in overleg) Het is een goed onderhouden statig herenhuis uit 1938 met 5 slaapkamers standaard plus een extra kamer in overleg, (alle slaapkamers hebben een vaste wastafel met warm en koud water) in de gemeente Horst aan de maas in Noord Limburg. de inrichting is authentiek echter met moderne aanpassingen zoals keuken en badkamers. Er is een groot terras en veranda, een serre en een terras aan de natuurvijver (is afgeschermd), grote tuin met speelweide.

De ligging is landelijk met aangrenzend 5 ha bos met mooie wandelpaden, het geheel is gelegen op eigen “Landgoed D’n Östrik”, aangrenzend aan natuurgebied “de Castenrayse vennen” de omgeving heeft veel recreatie mogelijkheden voor alle weersomstandigheden, zie activiteiten.

Toegankelijk voor rolstoelgebruikers en minder valide. zie slaapkamer met badkamer.
vakantie met paarden, zie Vakantie met paarden.
2 honden zijn welkom maar moeten wel beneden blijven.
6 tweepersoons slaapkamers er kunnen bedden bijgeplaatst worden.
De bedden zijn opgemaakt er zijn voldoende Bad en handdoeken, thee en vaatdoeken.
Voor prijzen, kijk bij beschikbaarheid, de prijzen alles inclusief, ( geen reservering, schoonmaak en energiekosten) alleen toeristenbelasting komt er bij.

Alle slaapkamers zijn genoemd naar verblijfplaatsen voor dieren omdat Hubertus de patroonheilige van de jacht is en een goede jager is een natuurbeheerder die er voor zorgt dat de dieren een mooie beschermde plek hebben.

Wij zorgen voor een bloemetje op tafel en iets lekkers bij de koffie.