Casa Amigo

ONS DROOMHUIS MET ONZE DROOMTUIN IN SPANJE

Na jaren op Internet gezocht te hebben naar ons droomhuis, zagen we eindelijk wat we zochten. Toen we in augustus 2016 de oprit van Casa Amigo op reden, om voor het eerst te gaan kijken, voelden we het meteen: Dit is het!! Er kwam zo’n rust over ons! We waren op slag verliefd!

In december 2017 konden we eindelijk met ons gezinnetje naar Pedralba, vlak bij Valencia,verhuizen. Ons huis ligt op de begane grond en heeft een aparte opgang naar het gastenverblijf boven. Dit waarborgt de privacy voor zowel de gasten als ons. Als je boven aan de trap van het gastenverblijf staat en op de prachtige tuin, het zwembad en de omgeving uitkijkt, dan waan je je zelf in Dynasty. In de tuin hebben we olijven, sinaasappels, abrikozen, perziken, walnoten, citroenen, cactusvruchten, vijgen en druiven.

    

Het huis dient zowel als B&B als vakantiehuis. Dit geeft dus zowel mogelijkheid voor gezinnen, groepen, stellen en alleen reizigers voor zowel kort als lang verblijf. De vakantieaccommodatie van Casa Amigo is een geheel zelfstandig vakantieverblijf van 120 m2 en is geschikt voor 1 tot max 8 personen. De accommodatie is gelegen op de eerste verdieping en kan via een privé opgang worden bereikt. Er zijn o.a. 4 slaapkamers, een keuken/eetkamer, een complete badkamer en een gezellige woonkamer aanwezig. Via de trap bereik je twee hoger gelegen terrassen. Het bovenste terras is overdekt en hier staat een gezellig zitje. Vanaf deze terrassen, kun je genieten van het fantastisch uitzicht op de omliggende bergen, de sinaasappel- en olijfgaarden, de tuin en het zwembad.

    

Er zijn restaurants in de buurt en het dorp heeft alle voorzieningen, die nodig zijn. Er is veel te doen in de buurt en dat alles op een afstand van minder dan een half uur rijden. Tevens zijn er veel wandel- en fietsmogelijkheden, waardoor het vooral in de wintermaanden, het voor-en het najaar ook heel goed vertoeven is. Er zijn verscheidene stranden, welke allemaal binnen 3 kwartier rijden te bereiken zijn.

In maart 2018 mochten we onze eerste gasten verwelkomen en dat was heel erg leuk! Wij vinden het geweldig om allerlei mensen te ontmoeten en ze de vakantie van hun leven te schenken.

Wij zijn blij dat we ons hart hebben gevolgd en wij hopen hier nog heel veel mensen met ons te laten meegenieten!

Marina en Stijn Kaldenbach en Miriam Bakker

Casa Amigo-Pedralba

Meer informatie kunt u vinden op de website van Casa Amigo. Speciaal voor onze bezoekers mogen wij ook nog 15% korting aanbieden bij het huren van een auto via Holiday Cars! U kan hier klikken voor meer informatie.