Le Pagnon

In een uniek stukje Frankrijk, in de cultuurrijke Dordogne, ligt een origineel en authentiek dorpje voor een heerlijk rustig en ontspannen vakantie. Deze omgeving is uitermate geschikt voor wandelaars en natuurgenieters, mede door zijn nog ongerepte flora en fauna. Bekende steden zijn Brive en Perigueux, maar u vind er ook romantische plaatsen, zoals Hautefort, Excideuil, Collognes-la-Rouge en Sarlat. De omgeving kenmerkt zich door een heuvelachtig gebied, in een bosrijke omgeving en prachtige vergezichten.  Bezoek eens een kasteel, een grot ( Lascaux  2), of slenter door de eeuwenoude straatjes op de weekmarkt. Er is een groot en schoon zwemmeer in de buurt, met een prachtig zandstrand, een terrasje en schaduw onder de bomen.

 

Het dorpje heet Le Pagnon en bestaat uit een 2 ruime huurhuizen, ook wel gites genaamd. Alle huizen zijn voorzien van moderne gemakken en bevatten 3 slaapkamers + veel privacy .

Voor de “eenvoudige” huurder hebben wij twee kleine gites voor 2 personen, en een eigen camping van maximaal 6 plaatsen. U kunt naar le Pagnon komen voor een vakantieperiode, maar u kunt er ook boeken voor een creatieve workshop: schilderen of keramiek. Het seizoen loopt van mei t/m september.

Wat maakt le Pagnon zo uniek? Bij ons vind u rust,ruimte, natuur en cultuur in één hand. In een ontspannen sfeer werken in de creatieve workshop, heerlijke wandelingen maken, genieten van ons culinaire arrangement.

Voor meer informatie over de workshop kijkt u op: Truus van Dalsem

Voor meer informatie over uw vakantie kijkt u op: Le Pagnon