Casa Madeira

Kom tot rust in het zonovergoten Algarve.

Casa Madeira is een fantastische 180m² Houten Vakantie Bungalow in de zonovergoten Algarve – Portugal. Te midden van onze eigen 22.000mtr vindt u zichzelf tussen de Olijf bomen, Alfarobas en Amandel bomen. Slechts 10 minuten van Loulé en 5 minuten van Sao Bras, typische Portugees stadjes, hoort u alleen de vogels zingen.

Accommodatie
Casa Madeira heeft een volledig ingerichte 180m² vakantiebungalow voor 6-personen. Deze bungalow heeft 3 slaapkamers, 2 met 2-persoonsbed en 1 met 2 eenpersoonsbedden, overdekte veranda, ruime living en open keuken, 100m² terrassen met BBQ en eigen zwembad, gelegen op 22.000m² privéterrein.

Daarnaast zijn er ook nog 4x een 4-persoonsbungalow beschikbaar en 2x een 2-persoonsbungalow. Deze bungalow beschikken over een groot gedeeld zwembad.

 

Omgeving
Landelijk in de heuvels gelegen in eigen privé vallei, 20 minuten van het vliegveld Faro, 15 minuten van typische Portugese plaatsen als Sao Bras en Loule, 20 minuten van de mooie stranden. In de omgeving zijn er meerdere excursies te ondernemen zoals een quad trip of zwemmen met dolfijnen.

 

Bezoek voor meer informatie onze website