DutchHill

DutchHill ligt in het hart van het prachtige en rustige Zala-landschap. Op slechts 15 kilometer afstand van het Balatonmeer vind je ons te midden van uitgestrekte bossen en lang gestrekte velden. Bij ons vind je rust, natuur en eenvoud, maar ook avontuur, lekker eten en overheerlijke biologische wijn van onze eigen wijngaard.

Accommodatie
Ons campingpark ligt tegen de heuvel, waardoor je een prachtig uitzicht hebt over de groene vallei. Wij hebben 4 accommodaties 2 blokhutten, een Yurt en een caravan. Alle zijn volledig ingericht en geschikt voor 4 tot 5 personen. De blokhutten beschikken over een douche/ toilet / keukenblok, 2 persoons bed en een slaapbank en zitje zowel binnen als buiten. De yurt is ingericht met de originele meubels. Daarnaast hebben we 9 kampeerplaatsen voor tenten, kleine caravans en campers. Op het terrein hebben we een eigen wijngaard/kroeg voor drankjes en kleine kaart en een winkeltje met eigengemaakte producten

  

  

Omgeving
Wij zijn gelegen in een bosrijk gebied je loopt direct het bos in. Aan de andere kant van de heuvel is er een groot golfresort en een thermaal bad er zijn verschillende restaurants en er is een zwembad. Alles op loopafstand van Dutchhill. Heviz ligt met haar grote krater is op 8 km afstand en het Balatonmeer op 15 km. Daarnaast zijn er verschillende markten in de buurt kastelen en een burcht Voldoende te zien, beleven en ondernemen voor jong en oud.

Bekijk onze website voor meer informatie.