Gîte le Troubadour

Zorgeloos genieten bij Gîte le Troubadour.

Gastvrij kleinschalig vakantieverblijf in de Ardèche.

Met 300 zonuren per jaar, rust, natuur, ontspannende activiteiten en een schitterend uitzicht biedt Gîte le Troubadour alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze vakantie voor jong en oud.

AUTHENTIEK VERBLIJF
Het prachtige huis uit 1610 bestaat uit 2 chambre d’hôtes, 4 gîtes en een 8-persoons vakantiehuis. Alle ruimtes zijn op unieke wijze ingericht en voorzien van comfortabele bedden.

GA MET ONS MEE….
Ga met ons mee op wandelingen langs kloofdalen, schitterende watervallen, op fossielen jacht of maak een klim naar “de maan”. Geniet met ons mee van het bezoeken van een mooie brocante of een van de sfeervolle ‘villages de caractere’. Misschien maak je liever een mooie fietstocht of wil je de schitterende Gorges d’Ardèche verkennen in een kano, niets moet, alles kan! Dat is het motto van Gîte le Troubadour.

  

VERTIER VOOR JONG EN OUD
Van poolbiljart tot tafelvoetbal, van jeu des boules tot chillen in het jeugdhonk, alles is mogelijk bij Gîte le Troubadour. Maar ook de rustzoeker is hier aan het juiste adres. Vanaf het terras kijk je over het zwembad de vallei in, een schitterend uitzicht. Gîte le Troubadour ligt op 465m in een beschermd natuurgebied, de enige geluiden die je hier hoort, horen bij de natuur.

EEN NATJE EN EEN DROOGJE
In het voor- en naseizoen verzorgen we een aantal keer per week een table d’hôte. Iedereen is van harte welkom om gezellig aan te schuiven. Ook kan er elke dag een heerlijk ontbijt verzorgd worden. In het hoogseizoen beginnen we de week met de ‘welkomstmaaltijd’. Dit is een uitgelezen kans om (vooral voor de kinderen) elkaar te leren kennen en vriendschappen te sluiten voor de rest van de vakantie. De gezamenlijke maaltijden zijn altijd gezellig en zorgen voor een fantastische sfeer.

WAAROM NAAR GÎTE LE TROUBADOUR?
Roel en Marjan bezorgen jou een onvergetelijke vakantie. Er is plek voor iedereen, kinderen kunnen chillen of spelen, volwassenen kunnen ontspannen en ook honden zijn welkom. Dit waarderen onze gasten met een 9,8 op Zoover.

Wil je zorgeloos genieten? Boek je vakantie bij Gîte le Troubadour.

Winnaar van een Zoover Award GOLD

 

Gîte le Troubadour

Le Plot Asperjoc

07600 Vallées d’Antraigues-Asperjoc.

Tel +33 475-885124

Whatsapp +33 7-88 93167

mpeperkamp@giteletroubadour.com

www.giteletroubadour.com