Guestroom Knokke

LIGGING
Gelegen in het hart van KNOKKE. Je kan je geen locatie bedenken die centraler gelegen is. Op 50 meter van een winkel-wandelstraat. (lippenslaan). Het strand op 700m en alle openbaar vervoer op 200m. Hier vind je alles op wandel-fietsafstand van elkaar! De auto heb je vanuit hier niet meer nodig. Wij voorzien ook GRATIS fietsengebruik!

LOGEMENT
2 Unieke prachtige kamers op de eerstre verdieping, strak en rustiek ingericht met houten vloer. Wc en badkamer zijn volledig privatief voor elke kamer. Er mag dan geen lift zijn in dit eeuw-oude gebouw maar de pracht van de kamers maakt dit helemaal goed! We hebben een “guestroom” kamer waar U makkelijk meerdere dagen kan verblijven alsook een “logies” kamer die bedoeld is voor mensen op doorreis of enkel wensen te overnachten..

TROEVEN
Van hieruit zij de buurtsteden Brugge, Damme, Sluis makkelijk te bereiken. Het mondaine KNOKKE is gekend voor het 9 km lange zandstrand en wandel(fiets) dijk, de talloze strandbars en goede restaurants. De winkelstraten bevinden zich juist om de hoek van het logement.

Bij ons ben je geen nummer maar onze gast!

Heel graag tot binnenkort

Voor meer informatie en boekingen verwijzen we u graag door naar Knokke Guestroom