Vakantieboerderij Dordogne

La Queyrie

De vakantieboerderij heeft als naam La Queyrie, is gelegen in de Dordogne en omgeven door 2 hectare eigen grond. Vanuit de boerderij is een glooiend landschap en weids uitzicht op bossen en weide. Kortom: volop privacy en rust!

De boerderij ligt aan een doodlopend weggetje op loopafstand van dorp Sainte-Alvère in het departement Dordogne met twee bakkers, supermarkt, farmacie, tandarts en huisartsenpraktijk, tabac (Wi-Fi) + wekelijkse marktdag. De omgeving biedt tevens tal van activiteiten, bijvoorbeeld: tennissen, golven, kanoën, grotten en kastelen en wandelroutes.

Het bezoeken van de vakantieboerderij is mogelijk van juni t/m september. De boekingsduur bedraagt minimaal één week, van zaterdag t/m zaterdag. Bekijk de agenda voor de beschikbaarheid op de reserveringspagina.

Indeling
Grote, eenvoudig gemeubileerde woonkamer met openhaard met een gescheiden eetkeuken. Zes slaapkamers, boven en beneden met 10 bedden, 2 kinderbedjes, 2 badkamers (één bad, twee douches, drie W.C.’s). Terrassen aan voorkant en achterkant als eveneens een overdekte pergola. Verder is er een groot, omheind zwembad.

Voor vragen, informatie en reserveringen verwijzen wij u naar onze website: vakantieboerderij-dordogne.nl.