La Grange Vieille

La Grange Vieille Gites en B&B

Ons kleine domein is landelijk gelegen aan de rand van een dorp op 5 km van Arnac-Pompadour in de Correze, Limousin. Wij, Paul & Carin, ontvangen u graag in één van onze drie tweepersoons B&B kamers, of in onze twee gîtes.
In de zomermaanden verhuren we de villa met B&B kamers ook als zelfstandige gîte.
U heeft vrij uitzicht op het zuiden vanuit de verschillende tuinen, en de aansluitende boomgaard met zwembad, tafeltennis, trampoline, speelhoek met zandbak, petanque baan.
In de zomermaanden een heerlijke plek om vakantie te vieren met de famillie, in de lente en herfst fijn om tot rust te komen, wandelen in het naastgelegen bos ( honden welkom ) .
Onze gasten gaan graag kayakken, karten, bomen klimmen, zwemmen in meer of rivier, middeleeuwse stadjes bezoeken zoals Segur le chateau, Collonges la rouge of Rocamadour, winkelen in Limoges, Brive of Périgueux, wandelen, fietsen of uitrusten op terras of in een hangmat.
In de zomer zijn de plaatselijke eetmarkten een aanrader, lange tafels en grote barbecues, stalletjes met lokale producten en live muziek, iedere doordeweekse avond in juli en aug.

U vind nog veel meer info op onze website www.lagrangevieille.com .
We verheugen ons al op uw bezoek.