The Olde Mill Inn

Het Olde Mill In is een zevenkamers Bed & Breakfast gelegen in het historisch stadje van Cumberland Gap, Tennessee, Verenigde Staten – genesteld in de bergen van Oost Tennessee. De herberg is het oudste staande gebouw in de stad, grotendeels gebouwd in de jaren 1980, maar een deel van de constructie is een authentieke blokhut uit de jaren 1700. Er is een authentiek molenwiel genesteld aan het gebouwd, die wordt aangedreven door de wateren van de Gap Creek, die ernaast stroomt.

De herberg (en eigenlijk de hele stad) zijn gevestigd binnen het Cumberland Gap Nationale Historische Park, die meer dan 130 km aan wandelpaden bevat, waarvan sommige direct buiten onze deuren beginnen. Er zijn rondleidingen van de Gap Cave en het historische Hensley Settlement beschikbaar. Je kan naar het Pinnacle Overlook rijden om 3 steden te zien, Tennessee, Kentucky en Virginia; op een heldere dag kan je op een afstand van meer dan 100 km zelfs de Great Smoky Mountains zien.

Elke kamer in de herberg heeft een unieke thema met meubels en kunstwerken. Alle kamers hebben een privé ensuite badkamer, premium voorzieningen en badjassen en sommige kamers hebben zelfs een bubbelbad. Vier kamers hebben een Queen-sized bed, drie kamers hebben een King-sized bed. Een volledig, heerlijk ontbijt wordt dagelijks geserveerd in onze eetzaal. Gasten kunnen gebruik maken van een zithoek met tv, een terras met schommelstoelen en een koffie-/espressoapparaat met een koelkast en een magnetron.
Wanneer je in het Olde Mill herberg verblijft kan je de natuur en de geschiedenis van het Nationale Park ontdekken, shoppen in de antieke schilderwinkels en winkels in de stad of gewoon ontspannen en genieten van de geluiden van de kreek en het waterrad. U zult genieten van uw vakantie hier in het hart van Oost Tennessee!

Website: www.oldemillinnbnb.com Phone: 423-869-0868