Luxe bosbungalow Bosbries

 

 

Luxe bosbungalow Bosbries, Drenthe

In luxe van de natuur genieten! Waar je zo het bos inwandelt en waar je ook gewoon ‘thuis’ wilt zijn;  relaxen in de zonnige bostuin of in de winter op de lounge bank met een boek bij de openhaard…  Ervaar het in Bosbries!
Bosbries is een luxe, gezinsvriendelijke bosbungalow in Drenthe. Het huis is Bosbries gedoopt want het ‘ademt’ bos. Ook binnen beleef je het groen dankzij de vele ramen waar het gefilterde licht mooi naar binnen valt. De grote zonnige tuin (800m²) is bosrijk met oude naaldbomen. Een tuin om in te spelen (trampoline, swingball, badminton), te eten (bbq aanwezig) en tijdloos te genieten van de rust en het getjilp van de vogels.

Bosbries is heerlijk licht, eigentijds en biedt volop comfort. Met schuifpui naar het natuurstenen terras met lounge stoelen, de sfeervolle living met openhaard en smart tv met Netflix en Playstation 3, de spiksplinternieuwe keuken met fijne Bosch apparatuur, een design badkamer met inloopdouche en vloerverwarming…

5-persoons bungalow
Bosbries biedt ruimte aan max. 5 personen en heeft 2 slaapkamers. De masterbedroom met het tweepersoons Auping bed en de ensuite badkamer en de tweede slaapkamer. Hier kun je met 3 personen slapen: in de lage bedden (met   Swisflex matras!) of de hoogslaper. Heb je al gezien hoe je in de hoogslaper kunt klimmen?

Bosbries ligt in het uitgestrekte oude natuurgebied Sleenerzand met vennen, zwemplassen, hunnebedden, een boswachterij en een uitgebreid fiets- en wandelroute netwerk; ook ATB routes ontbreken niet. Als je vanuit Bosbries 100 meter het landelijke weggetje langs de paardenwei afloopt, sta je midden in het bos.

De natuur is op allerlei manier te beleven, variërend van een mooie wandeling tot zwemmen in natuurzwemwater De Zeekoelen en het Loomeer, Klimbos Grolloo, het boomtoppenpad, fietsroutes langs huis, de ATB routes bij de Kibbelkoele en watersportactiviteiten bij Ermerzand. Fietsverhuur in Schoonoord (7 euro voor 4-versnellingen fiets). Mountainbike verhuur via VTB specialist Velo51 (brengen en halen mountainbike mogelijk).

En dan is er natuurlijk de gezellige stad Emmen waar altijd wel wat te doen is. Een dagje Wildlands kan niet ontbreken als je zo dicht in de buurt bent.

www.vakantiebungalowdrenthe.nl