Villapark Vargesztes

Het park

Het Vakantiepark is in 1996 gebouwd op Nederlands initiatief en is eigendom van Nederlandse eigenaren en hiermee uniek in Hongarije en is door de jaren heen een zeer positief begrip geworden in Hongarije!

Vakantiepark Villapark Vargesztes ligt in een zeer natuurrijke groene, glooiende omgeving met veel bossen, heuvels, meertjes, middeleeuwse gebouwen en prachtige verstilde dorpjes en veel bezienswaardigheden.

Villapark Vargesztes heeft alle ingrediënten in huis voor een heerlijke vakantie voor echt iedereen.

Het Park heeft een zeer gunstige ligging t.o.v. 3 zeer fraaie Metropolen/steden, de 3 bekendste hoofdsteden in midden Europa;Boedapest, Wenen en Bratislava, u komt tijd tekort om al dit moois te kunnen gaan zien.

Hongarije, Vargesztes ligt werkelijk ideaal in noord Hongarije zeer centraal in het drie landen gebied van Hongarije, Oostenrijk en Slowakije en is het perfect het centrale vertrekpunt naar deze fraaie steden in midden Europa; Boedapest op 70 km, Wenen op 180 km en Bratislava de prachtige hoofdstad van Slowakije ligt op nog kortere afstand maar 140 km van het Resort.

De indrukwekkende stad Boedapest is op slechts 3 kwartier rijden van het park gelegen. Een bezoek aan deze stad mag tijdens uw verblijf dan ook eigenlijk niet ontbreken en maakt uw vakantie nog completer! U kan ons volledige aanbod vinden via de onderstaande link.

www.vakantieparadijs.com

Park Impressies in beeld!

 
 

 

 
 

 
 

 
 

Een goedkope vakantie, reis naar sfeervol Hongarije en geniet een optimaal verblijf in het prachtige en comfortabele Villapark Vargesztes.Vliegvakantie en gelijk uw auto huren bij aankomst is gunstig, het vakantiepark ligt dicht bij vlieghavens Boedapest, Wenen en Bratislava, aan deze vlieghavens uw auto huren is eenvoudig en voordelig.

Autovakantie, het vakantiepark ligt dichtbij Boedapest, Balatonmeer, Wenen, Bratislava en vele andere steden, schitterende plaatsen, dorpjes en bezienswaardigheden.

Villapark Vargesztes heeft werkelijk alle ingrediënten in huis voor een echt fijne vakantie voor iedereen en dus ook voor alle leeftijden, speciaal in het hoogseizoen geniet vooral de jeugd van een prima verzorgd animatieprogramma en vinden zij elkaar daarna blindelings voor het verdere optimale verblijf en genieten in het Resort! Ouders komen ook juist daardoor helemaal aan hun trekken en ervaren hun vakantie in  het Resort Villapark Vargesztes al spoedig voor een herhaling vatbaar!

Het park beschikt onder ander over een subtropisch overdekt 300m2 zwembad, een tweetal open lucht zwembaden met 2 glijbanen en een kinderzwembadje, horecafaciliteiten en diverse sportvelden, tennisbaan, bowlingbanen, enz.
In het hoogseizoen is er een breed scala van animatieprogramma’s voor jong en oud.

De indrukwekkende stad Boedapest is op slechts 70 kilometer afstand van het park gelegen. Een bezoek aan deze stad mag tijdens uw verblijf dan ook eigenlijk niet ontbreken en maakt uw vakantie compleet!

Vargesztes ligt werkelijk ideaal in noord Hongarije zeer centraal in het drie landen punt van Hongarije, Oostenrijk en Slowakije en is het centrale vertrekpunt naar : Wenen–Bratislava en Boedapest, de 3 meest fraaie metropolen in midden Europa; Budapest op 70km, Wenen op 180 km en Bratislava de prachtige hoofdstad van Slowakije ligt op nog kortere afstand maar 140 km van ons Resort.

Direct naar reserveren of een offerte aanvragen.

Zwemparadijs in het multifunctoneel midden centrum van Villapark Vargesztes

In het Resort  staan 110 Comfort Villa’s en 15 Aqua Plus Villa’s (tot maximaal 8 a 9 personen)

   

                           VAKANTIEPARADIJS.COM  HONGARIJE

   

 

Wandel routes

Ontdek de schitterende natuur in het Vértesgebergte!

We bevelen diverse routes aan, die u allemaal als een gedrukt exemplaar kunt meenemen.

De favoriete routes van onze gasten, met of  zonder fiets, zijn:

 • Gesztes Castle – Várgesztes village  (ongeveer 2 km)
 • Vérteskozma village (ongeveer 7 km)
 • De nationale blauwe tour etappe in het Vértesgebergte

    

   

Autotrips:U kunt de desbetreffende kaarten bij de receptie verkrijgen

 • Tatabánya ongeveer 20 km: Szelim-cave, Turul-monument, Open Air Mine Museum, Open Air Industrial Museum
 • Majk-puszta ongeveer 15 km: Kamalduli Hermitage
 • Tata ongeveer 25 km: Old -lake, Esterházy Castle, Millers of Tata, Belfry, Zsigmond Castle, Capuchin church and monastery, Calvary, English Park
 • Vértesszőlős: Samu, the prehistorc man
 • Alcsútdoboz: Castle ruin, Arboretum
 • Bicske: Batthyányi Castle
 • Csókakő: Medieval Castle on the hill
 • Csákberény: Village Museum
 • Etyek: Region Historical Museum
 • Lovasberény: Cziráky Castle, Lenke Art Gallery
 • Mór: Lamberg Castle and Láncos Castle
 • U kunt de desbetreffende kaarten bij de receptie verkrijgen