Vakantiehuisje Vasse

Een prachtig solitair gelegen huisje in een natuurrijke omgeving op 2 kilometer loopafstand van het dorp Vasse met volop ruimte, rust en privacy. Vasse ligt op circa vier kilometer afstand van zowel Tubbergen als Ootmarsum (Springendal). Het huisje wordt omsloten door bos en weiland en is aan de voorzijde voorzien van een groot speelveld waarop naar hartenlust kan worden gespeeld of gevoetbald. Voor kinderen is er tevens een tweepersoons skelter aanwezig.

Het vakantiehuisje is voor iedereen het gehele jaar door te huren voor maximaal zes personen tegelijk, bekijk de agenda voor de beschikbaarheid op de reserveringspagina.

Indeling

Het vakantiehuisje heeft een beneden- en bovenverdieping. Op de bovenverdieping bevindt zich een open keuken met aansluitend zitgedeelte. Naast de woonkamer bevinden er zich ook twee slaapkamers geschikt voor in totaal vier personen.

Op de begane grond is aanwezig de badkamer, met daarbij één slaapkamer voor maximaal twee personen als eveneens een garage. In de badkamer zijn een douche, toilet en twee wastafels voorhanden.

Voor vragen, informatie en reserveringen verwijzen wij u naar onze website: vakantiehuisje-vasse.nl.