Villa le Monde, B&B in de Ardennen

B&B Ardennen Villa le Monde is overnachten in het hart van de Belgische Ardennen, dichtbij met het gevoel van ver weg te zijn. En in alle seizoenen valt er wel iets te beleven!! Nazomeren en de prachtige kleuren die gaan ontstaan in de periode (her)ontdekken? Lees gerust al onze mogelijkheden…

Afbeeldingsresultaat voor logo villa le monde la rocheOnze Bed and Breakfast is op ca 100m gelegen van het leuke marktplein van La Roche en Ardenne (De Parel van de Ardennen) en de autovrije winkelstraat, met leuke winkeltjes, gezellige terrasjes en restaurantjes.

Heeft U geen zin of mogelijkheid om in La Roche te gaan dineren, dan zorgen wij voor een lekker gastenmenu dat geserveerd wordt ofwel binnen of op ons overdekt en verwarmd terras met prachtig uitzicht op de ‘s avonds verlichte ruïne van La Roche-en-Ardenne.

Wij bieden een leuk verblijf aan voor singles, koppels, gezinnen met kinderen, vrienden, familie en (sport) groep eventueel vergezeld van een trouwe, lieve viervoeter.

Voor de motorrijder hebben wij een veilige stalling. Voor de MTB’ers en wielrenners een aantrekkelijk MTB/Wielerarrangement. Voor met z’n twee of fietsgroep.

Voor meer info & boekingen verwijs ik u graag door naar www.villalemonde.com