Aangenaam-Oldehorst

Bed & Breakfast (B&B), groepsaccommodatie, appartementen, pension, vakantiehuis: Aangenaam – Olde Horst biedt het allemaal te Diever, Drenthe . Verblijf van 1 persoon tot families, groepen en bedrijven t/m 25 personen. Van losse huur kamers, appartementen en hele huis met bar en horcea keuken tot geheel verzorgde verblijven (voor groepen, families en bedrijven totaal pakket mogelijkheden) met diners, BBQ, Auspit (uniek!!), lunches, workshops, ludieke avondprogramma’s en diverse activiteiten. Bij verblijf van groepen geen losse verhuur kamers en andersom.
Onze slogan
Ons flexibele en thematisch ingerichte overnachtingsadres is ideaal voor alleen, koppels, gezinnen, families, (vrienden/sport) groepen en bedrijven in heerlijk Drenthe! Weer eens iets anders dan de standaard. Het gevoel van reizen overkomt je zonder dat onze passie overweldigend wordt. Wij geven graag iets extra’s aan onze gasten.

Wij hebben in totaal 9 (waarvan 4 thematisch) kamers/appartementen voor 1 tot 25 personen in het boerderij gedeelte die los maar ook in zijn geheel als groepsaccommodatie geboekt kunnen worden. Tevens is ook onze bar/recreatie ruimte Auberge Le Monde met het thema reizen en de wereld een heerlijke plek om te verblijven. Deze is los maar direct naast de vakantie boerderij gelegen en heeft een ruim terras, zicht op het speeltuintje, tuin/boomgaard, speelveld, weiden en Nationaal Park Drents-Friese Wold.
Gratis WIFI, grote stalling voor fietsen en motoren. Afspuiten MTB’s (met en zonder -dag- MTB arrangementen), opladen elektrische fietsen is mogelijk.

Appartementen: De twee thematisch (Aangenaam Oceanie en Aangenaam Azie) ingerichte appartementen (uitbreiden naar 3 of 4 door een slaapbank is mogelijk). Met eigen keuken, terras, eigen badkamer met douche/toilet, TV en terras.
B&B kamers: De twee thematisch (Aangenaam Europa en Aangenaam Zuid-Amerika) ingerichte kamers met douche/toilet, koffie/thee faciliteiten, shampoos/zeepjes, fohn en TV.
Pension kamers: 5 basic pension kamers met douche en toilet op de gang maar bij losse verhuur wel met een sleutel zodat andere gasten geen gebruik van je douche en toilet kunnen maken.
Groepsaccommodatie: Onze boerderij helemaal afhuren voor jouw groep, familie of bedrijf kan ook. Groepsaccommodatie verhuur van de 9 kamers voor 25 personen. Het terrein van 3000m2 met grote schuur voor fietsen en motoren en onze gezellig bar/terras/recreatie ruimte Auberge le Monde, inclusief de horeca keuken.

Doorreis kamers (trekkershut kamers): ideaal als je geen douche wenst maar wel ontbijt. Warm en koud water op de kamer. WC op de etage lager. B.v. als ideaal als je op doorreis bent of Drenthepad SP6 aan het lopen bent, voor familie bezoek in Diever en omgeving of als extra (voordelige) kamers voor grote gezinnen.

Familieweekend, geheel verzorgde groepsuitjes: Geen zin in gesleep met boodschappen, schoonmaken, koken, regelen van activiteiten…geen punt wij bieden ook een All in mogelijkheid. Wij maken arrangementen voor familieweekend, groepsuitjes, personeelsuitjes op maat, vraag gerust naar de mogelijkheden.

Bar/recreatie ruimte/terras Auberge le Monde: Naast de vakantie boerderij ligt ons gezellig in reizen ingerichte herberg Auberge le Monde. Met een fraaie bar, lounge banken, stamtafel, geheel ingerichte horeca keuken (te gebruiken bij kale huur van het gehele complex), smart TV, tafelvoetbal, tafelbiljart, ontbijt/lunch/diner ruimte en een gezellig ruim terras.
*Auberge le Monde kan ook afzonderlijk gehuurd worden voor feestjes of welke andere bijeenkomst tot ongeveer 50 personen.

Voor meer info en boekingen, zie: www.aangenaam-oldehorst.nl