Vivenda Oliveirinha

 

Buiten gewoon genieten in midden Portugal

In het kleine dorpje Azival in de omgeving van Coimbra, Viseu en het Estrella gebergte ligt het Romantische Vivenda Oliveirinha een prachtig vakantiehuis met privé zwembad, niet ver van het grote stuwmeer Aguieira en natuurlijk de Atlantische Oceaan. Hier kunt u lekker op verhaal komen in de prachtige natuur van Midden-Portugal, waar nog rust en stilte is, en genieten van het pure Portugese leven: gastvrij, goedkoop, eenvoudig en eerlijk.

Ervaar de rust van het Portugese platteland, omgeven met leuke stadjes en prachtige natuur. In de directe omgeving kan heerlijk gewandeld worden.

’s Morgens ontspannen opstaan in alle rust en stilte, ontbijten aan de rand van het privé zwembad. ’s Middags lekker wegdoezelen in een ligstoel met een boek.

Einde van de dag lekker barbecueën met verse vis met een lekker wijntje en de zon zien ondergaan. ’s Avonds kunt u genieten van de prachtige sterrenhemel met een glas port bij de buiten openhaard.

Ontdek de schoonheid van de pure natuur.

U kunt al bij ons verblijven vanaf 430 euro per week.

Daniël en Fien heten u van harte welkom op Vivenda Oliveirinha.

Wij wonen zelf in het gele huis aan de rechterkant op de foto, het vakantiehuis ligt onder de bogen plus een aangrenzende keuken.

Wij zijn officieel geregistreerd als alojamento local onder nr. 48875/AL

De accommodatie is geschikt voor max. 4 personen en bestaat uit 2 slaapkamers, een zitkamer en een badkamer. Doordat de accommodatie in de rotswand is gebouwd, blijft het er zomers heerlijk koel.

De veranda heeft een openhaard om ’s avonds gezellig bij het vuur te zitten, het haardhout krijgt u van ons, ook kunt u op de veranda vlees en vis roosteren op de Weber barbecue.

We hebben een privé zwembad (7,5 x 3,5m) exclusief voor onze gasten

Meer informatie vind u op onze website