Domaine La Reveille

In een voormalig herenhuis uit 1349, waar tot de Franse Revolutie adel woonde, hebben we in 2016 onze Chambres d’Hôtes gevestigd, midden in het regionaal park Livradois Forez, omgeven door prachtige natuur en mooie steden en dorpen met geweldig mooi landschap in de nabije omgeving. Een heerlijke tuin met diverse zitjes om te relaxen met een drankje, een boek te lezen, te zonnen, en een lekker zwembad. Ruime kamers met heerlijke luxe boxspringbedden, alle kamers met eigen badkamer. We hebben in totaal 5 tweepersoonskamers, waarvan we er drie kunnen uitbreiden tot driepersoonskamer.

    

    

U kunt hier heerlijk wandelen, fietsen (ook redelijk vlak in de vallei), paardrijden en toertochten op de motor maken (fietsen en motoren kunnen binnen c.q. overdekt gestald worden!), en ‘s winters lekker skieën en langlaufen op een klein uurtje rijden afstand. In de omgeving zijn leuke dorpen en steden te bezoeken, kastelen en ruïnes om te ontdekken, markten en brocantes om lekker te struinen.

We bieden elke avond table d’hotes, een viergangendiner, alles vers bereid van zoveel mogelijk lokale en regionale ingrediënten. Heerlijke bijpassende wijnen zowel uit de streek als uit het hele land.

Ons huis staat op 620 meter hoogte, waar de zomers overdag zonnig en warm zijn en het ’s avonds afkoelt zodat u aangenaam kunt slapen. De Dore-vallei is prachtig gekleurd in de herfst en sprookjesachtig in de winter.

    

Bezoek onze website voor meer informatie over Domaine La Reveille.