De Grote Kievit

De Grote Kievit is een begin 19de-eeuwse hoeve met een rijke historie. De eigenaren, Marc van den Boorn en Jan Goossens, hebben als binnenhuis- en tuinarchitect, aan het geheel en de B&B een moderne toets gegeven met behoud van de oude elementen. In de mooie landschapstuin met zwemvijver is het heerlijk toeven.

    

Kamers
Er staan twee ruime comfortabele suites, de “Appel” en de “Peer”, ter uwer beschikking. De aparte ligging garanderen uw rust en privacy en sochtends geniet u van een heerlijk uitgebreid ontbijt in de voormalige schaapskooi met uitzicht op de tuin.

Appel-suite
Een comfortabele en ruime suite met 2-persoonsbed (180×200), flatscreen (digitaal,USB, HDMI), zithoek, gratis WiFi, waterkoker met koffie en thee, koelkastje in ontbijtruimte, badkamer met grote douche, lavabo, toilet, badjassen, badspullen, etc.

 


Peer-suite
Een comfortabele en ruime suite met 2-persoonsbed (180×200), flatscreen (digitaal,USB,HDMI), gratis WiFi, zithoek, waterkoker met koffie en thee, koelkastje in ontbijtruimte, badkamer met ligbad, lavabo en toilet, badjassen, badspullen etc. De Peer-suite kan eventueel uitgebreid worden met de Kers kamer.

 

Kers-Kamer
De Kers kamer is een klein kamertje naast de Peer-suite en is alleen te huren in combinatie hiermee.  Er zijn 2 aparte bedden voorzien, wasbakje en apart toilet en gebruik van badkamer op de Peer-suite.

 

 

 

Omgeving
De Grote Kievit is zeer landelijk gelegen in beschermd agrarisch gebied van de Kempen, op 10km van het centrum van Geel, temidden van weilanden, boerderijen, bossen, het Prinsenpark, vennen en prachtige fiets- en wandelroutes. Stilte, rust, natuur en ontspanning maar door de centrale ligging, ook geschikt om uitstapjes te maken naar Antwerpen, Hasselt, Lier, Diest en Turnhout.

 

 

Geïnteresseerd in overnachten bij B&B De Grote Kieviet? Bekijk hier de website voor meer informatie.