Hermitage Rochas Couchad

Hermitage Rochas Couchaud

Hermitage Rochas Couchaud, een paradijselijk natuurreservaat van 6 ha. met waterbronnen, wandelpaden, adembenemende vergezichten over de vallei tot aan het Centraal Massief toe, een zwemvijver en een dompelbad. Dit op loopafstand van St Robert, een middeleeuws dorpje en geclassificeerd als “un des plus beaux villages de France” gelegen in het zuiden van de Limousin.

Een landgoed met gebouwen die dateren uit de 15e eeuw vormen hier de basis voor een geweldig mooi vakantieadres in een sfeervolle ambiance. Warmte, sfeer, gastvrijheid en kwaliteit vormen hier de basis voor een heerlijk verblijf.

Gerrit en Ieneke bieden een vakantiehuisje, 2 geweldig gelegen chalets en 2 gastenkamers met eigen sanitair. Er is een gemeenschappelijk ruimte waar u alle informatie van de streek aantreft en waar zich ook een kleine bibliotheek bevindt. Voor de muzikanten onder u zijn piano en gitaar aanwezig.

Hermitage Rochas Couchaud is een plek bij uitstek voor de volwassen rustzoeker om ver weg van alle drukte tot rust te komen en nieuwe energie op te doen. Een plek uitermate geschikt voor prachtige wandelingen, fietstochten , exclusief eten en een ideale uitvalsbasis voor dagtochtjes naar o.a. Sarlat, Rocamadour, Hautefort, Collonges la Rouge en Perigueux.

Een plek om te zijn. Kortom het adres voor een onvergetelijke vakantie. Voor meer informatie en boekingen verwijzen we u graag door naar onze website: Rochas Couchaud