Torre Nova

    

 

Appartement
We verhuren 8 appartementen, waarvan 3 voor 2 personen (1 slaapkamer), 4 met 2 slaapkamers en 1 met 3 slaapkamers. De slaapkamers beschikken over boxsprings met een lengte van 210cm. Alle appartementen hebben een volledig uitgeruste keuken en terras of balkon. Verder is er een verward zwembad van 5 x 15 meter gevuld met water van onze eigen bron. Bij het zwembad staan 3 pergola’s voor de schaduw, ligbedden, een huisje met koelkast voor drankjes en ijsjes. Voor de actievelingen is er een jeu de boule baan, een tafeltennistafel, een damtafel en een schaaktafel.

 

    
 
Omgeving
Torre Nova Resort ligt op 55 km van Barcelona en 35 km van de stranden van de Costa Dorada. Maar Catalonië heeft zoveel meer te bieden. Onze regio laat een verrassende andere kant van Spanje zien. Onze regio biedt een gevarieerde keurs aan dagtrips. Zoals de berg Monserrat en haar beroemde klooster of de bodega’s in de Penedès wijnstreek. Rondom Torre Nova zijn authentieke steden en dorpjes, zoals Vilafranca del Penedès of Igualada te vinden. Ook de Pyreneeën en Andorra liggen maar op twee uur van Torre Nova. Barcelona is de stad van de fraaie creaties van Gaudi, zoals de Sagrada Familia en Parc Güell. Maar ook de beroemde markt La Boquieria, de winkelstraat Passeig de Gracia en de Barrio Gótico vind je daar. Met kinderen naar het aquarium of de show van de fontein Font Mágica.Op 30 minuten van Torre Nova vind je de stranden van de Costa Dorada. Zoals Sitges, van oudsher een vissers- en kunstenaarsdorp, waar je heerlijk kunt genieten van de zon en de zee, winkelen, lekker eten en uitgaan. Meer mooie en rustige stranden vind je in Vilanova i la Geltrù, Coma Ruga en San Salvador. Catalonië heeft een rijke cultuur en goed bewaarde tradities. Vooral de zomerfeesten ‘Festa Major’ in elke stad en dorp laten de trots en passie van de bewoners zien. Kleurrijke optochten, muziek, dans en vuurwerk zijn de ingredienten voor een authentieke beleviing. De ‘Castellers’ (menselijke torens) zijn een van de hoogtpunten, evenals de ‘Correfoc’ (lopend vuur) een oude Catalaanse traditie waarin vuur, dranken en duivels de hoofdrol spelen.

 

    

 

Activiteiten
Er is een grote keus aan sportieve activiteiten rondom Torre Nova. Zoals wandelen in de ongerepte natuur direct vanaf Torre Nova of op de berg Montserrat. Je kunt ook mountainbiken, paardrijden, tennissen, golfen, karten en zelfs ballonvaren. Niet ver van Torre Nova vind je ook diverse aqua- en pretparken. Zoals Port Aventura, het grootste pretpark van Europa met het recent geopende Ferrariland.

 

Meer informatie kunt u vinden op de website van Torre Nova